Nerezová termoska Aladdin CityPark Thermavac™ Twin Cup je skvělým společníkem na cesty i do práce. Má objem 1 litr a barevně laděná vínově červená barva jí dodává stylový vzhled. Materiál z nerezové oceli 18/8 zajišťuje dlouhou životnost a odolnost. Uzávěr s praktickým ouškem usnadňuje manipulaci a uvnitř naleznete dokonce ještě jeden pohárek. Díky dvojité stěně a vakuové izolaci udrží teplotu nápoje po dobu až 25 hodin (led až 120 hodin). Patentovaný uzávěr garantuje stoprocentní těsnost ve všech... Celý popis

Koupit za 995 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Nerezová termoska Aladdin CityPark Thermavac™ Twin Cup je skvělým společníkem na cesty i do práce. Má objem 1 litr a barevně laděná vínově červená barva jí dodává stylový vzhled. Materiál z nerezové oceli 18/8 zajišťuje dlouhou životnost a odolnost. Uzávěr s praktickým ouškem usnadňuje manipulaci a uvnitř naleznete dokonce ještě jeden pohárek.

Díky dvojité stěně a vakuové izolaci udrží teplotu nápoje po dobu až 25 hodin (led až 120 hodin). Patentovaný uzávěr garantuje stoprocentní těsnost ve všech polohách. Navíc prášková barva je odolná vůči povětrnostním vlivům i korozi. Termoska je vhodná do myčky, kde se ale může změnit vzhled kvůli agresivním prostředím, což se však neprojevuje na funkčnosti.

Rozměry termosky jsou 8.8 cm v průměru (včetně ouška), výška je 28.5 cm a hmotnost činí 690 g. Ideální pro dodržování pitného režimu jednotlivce nebo pro rodinné výlety, kdy si můžete užít teplý čaj kdekoli. S touto termoskou budete mít vždy po ruce svůj oblíbený nápoj, a to v ideální teplotě a po dlouhou dobu.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Aladdin
Objem 1 l
Druh termosky
Hmotnost 690 g
Výška 28.5 cm
Průměr 8.8 cm
Barva šedé