Nejvychytanější sportovní láhev na vodu s vakuovou izolací od značky ALADDIN! Optimální objem, klasická Stone white barva pro kombinaci s dalšími produkty. Láhev značky ALADDIN vám ochotně poslouží v jakékoli situaci, na dlouhých výletech, při lenošení na pláži, v posilovně i při práci. Vakuově izolovaná láhev s dvojitou stěnou, udrží obsah chladný po dobu až 10 hodin, při použití ledu až neuvěřitelných 35 hodin! I při použití ledového nápoje se na jejím povrchu nesráží vlhkost, můžete ji tedy přenášet... Celý popis

Koupit za 780 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Nejvychytanější sportovní láhev na vodu s vakuovou izolací od značky ALADDIN! Optimální objem, klasická Stone white barva pro kombinaci s dalšími produkty. Láhev značky ALADDIN vám ochotně poslouží v jakékoli situaci, na dlouhých výletech, při lenošení na pláži, v posilovně i při práci. Vakuově izolovaná láhev s dvojitou stěnou, udrží obsah chladný po dobu až 10 hodin, při použití ledu až neuvěřitelných 35 hodin! I při použití ledového nápoje se na jejím povrchu nesráží vlhkost, můžete ji tedy přenášet i mezi dokumenty. Otvor pro pití je zakrytý víčkem, které však uvolníte jednou rukou - zůstává vždy čistý, i když vám láhev upadne do písku. Víčko je 100% odolné proti protečení obsahu, za praktické očko můžete láhev připevnit k zavazadlu nebo pohodlně nosit.

láhev lze mýt v myčce
vyrobeno bez BPA  a neobsahuje ani žádné jiné škodlivé látky
objem 600 ml
100% těsnost
typ izolace vakuová dvojitá stěna
tepelná výdž studené 10 hod
průměr 74 mm
výška 275 mm
hmotnost 360 g 
materiál nerezová ocel - nejerecyklovatělnější materiál na světě. Šetříte přírodu i svoji peněženku. Láhev vám vydrží věky a  nemusíte se bát, když vám spadne na zem.
Poznámka k mytí v myčce. Agresivní prostředí může poškodit lak a změnit vzhled. Na toto se nevztahuje záruka, jde o běžné opotřebení.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Aladdin
Objem 0.6 l
Druh termoláhve
Barva bílé