UPOZORNĚNÍ: Tato kniha funguje pouze s elektronickou tužkou ALBI (není součástí balení). Pojďte se podívat, jak to vypadá v ježibabí chýši nebo na strašidelném hradě. Prázdná místa v pekle čekají až je zaplníte samolepkami a skřítci jistě uvítají vaši pomoc při stavbě domu. A co víc? Vytvořte si strašidlo podle vlastní fantazie. Bude mít nohy čarodějnice, tělo čerta a hlavu kočky? Je to jen na vás, jakou podobu mu vymyslíte.  Samolepková knížka Strašidla obsahuje přes 1 000 zvukových stop.   V knížce... Celý popis

Koupit za 251 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

UPOZORNĚNÍ: Tato kniha funguje pouze s elektronickou tužkou ALBI (není součástí balení). Pojďte se podívat, jak to vypadá v ježibabí chýši nebo na strašidelném hradě. Prázdná místa v pekle čekají až je zaplníte samolepkami a skřítci jistě uvítají vaši pomoc při stavbě domu. A co víc? Vytvořte si strašidlo podle vlastní fantazie. Bude mít nohy čarodějnice, tělo čerta a hlavu kočky? Je to jen na vás, jakou podobu mu vymyslíte.  Samolepková knížka Strašidla obsahuje přes 1 000 zvukových stop.  
V knížce najdete 16 stran a 8 samolepkových ozvučených archů.    Namluvili: Matouš Ruml, Anna Theimer Suchánková Ilustrace: Libor Drobný Text: Lucie Krystlíková Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který vám přináší spoustu informací a zábavy.
Stačí, když se lehce dotknete elektronickou tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba. Kouzelné čtení je určeno dětem v předškolním věku, tak dětem starším, ale bezpochyby zaujme i dospělé. Díky speciální technologii mohou knihy plně využívat i děti v předškolním věku, které ještě číst neumí. Samy si tak mohou „přečíst“ pohádku nebo se hravou formou naučit poznávat barvy, čísla, písmena či nejrůznější tvary.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Albi
Typ knížky
Výška 27.4 cm
Věk od 3 let
Určení pro kluky a holky