Tato kniha odkrývá inspirativní příběh o šťastném dítěti, jehož nekonvenční dětství odhalilo jeho mimořádné schopnosti. V současné Evropě probíhá živá debata o tom, zda tradiční školní systém neomezuje naše děti, neobepíná je jako těsná kazajka a zde nesouvisí s různými psychickými i fyzickými problémy, kterým mohou čelit. Do tohoto diskurzu přichází kniha Andrého Sterna s osvěžujícím a nedogmatickým pohledem. Nečekejte postupy či patentované návody. Tato kniha vám místo toho nabízí upřímný a osobní... Celý popis

Koupit za 329 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Tato kniha odkrývá inspirativní příběh o šťastném dítěti, jehož nekonvenční dětství odhalilo jeho mimořádné schopnosti.
V současné Evropě probíhá živá debata o tom, zda tradiční školní systém neomezuje naše děti, neobepíná je jako těsná kazajka a zde nesouvisí s různými psychickými i fyzickými problémy, kterým mohou čelit. Do tohoto diskurzu přichází kniha Andrého Sterna s osvěžujícím a nedogmatickým pohledem.
Nečekejte postupy či patentované návody. Tato kniha vám místo toho nabízí upřímný a osobní příběh chlapce, který měl možnost svodobně objevovat a rozvíjet své jediněčné vlohy. Díky tomu se André mohl stát tím, kým je dnes - vzdělaným, tvořivým a úspěšným člověkem.
Pro všechny rodiče, kteří přemýšlejí o tom, zda je tradiční školní výchova tou správnou cestou pro jejich děti, je tato kniha skvělým a povzbudivým čtením. Představuje skutečný příběh, který může inspirovat k pozitivním změnám v životech mnoha dětí.
(z obálky knihy)
Zobrazit více

Parametry

Autor André Stern
Rok vydání 2023
Výrobce Bohemica Books
Počet stran 176