V barevné veselé knížce Anička a flétnička od známého autora Eduarda Petišky se děti opět setkají s Aničkou, malým Mikšou, Vašíkem a hlavně s kouzelnou nedělní kočkou Zlatuškou. Žlutá kočka žije v domečku, který Anička nakreslila jednou v neděli na čtvrtku. Ale čas od času z papíru zmizí a vyrazí do světa. Teď Aničce radí jak zahrát kouzelnou písničku na flétnu a potěšit dědečka, který má narozeniny. Veselé vyprávění s půvabnými ilustracemi Heleny Zmatlíkové je určeno k předčítání i k nácviku... Celý popis

Koupit za 222 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

V barevné veselé knížce Anička a flétnička od známého autora Eduarda Petišky se děti opět setkají s Aničkou, malým Mikšou, Vašíkem a hlavně s kouzelnou nedělní kočkou Zlatuškou.

Žlutá kočka žije v domečku, který Anička nakreslila jednou v neděli na čtvrtku. Ale čas od času z papíru zmizí a vyrazí do světa. Teď Aničce radí jak zahrát kouzelnou písničku na flétnu a potěšit dědečka, který má narozeniny. Veselé vyprávění s půvabnými ilustracemi Heleny Zmatlíkové je určeno k předčítání i k nácviku prvního samostatného čtení.
Zobrazit více

Parametry

Žánr beletrie
Rok vydání 2019
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Autor Eduard Petiška
Počet stran 88
Výrobce Pikola
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Jazyk české
Váha 458 gramů
Zobrazit více parametrů