Panenky princezny z Barbie™ Dreamtopia oživují pohádkové sny ve fantazijním vzhledu vhodném pro královské dobrodružství! Tato panenka Barbie® princezna inspiruje k vyprávění příběhů v třpytivém, ombré živůtku a princeznovské sukni po celé délce s barevným květinovým potiskem a tylovým překrytím. Její královský vzhled doplňují střevíčky ladící k šatům a odnímatelný diadém s detaily inspirovanými drahokamy. Panenka Barbie™ Dreamtopia princezna s tolika barevnými a fantastickými detaily inspiruje k... Celý popis

Koupit za 254 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Panenky princezny z Barbie™ Dreamtopia oživují pohádkové sny ve fantazijním vzhledu vhodném pro královské dobrodružství! Tato panenka Barbie® princezna inspiruje k vyprávění příběhů v třpytivém, ombré živůtku a princeznovské sukni po celé délce s barevným květinovým potiskem a tylovým překrytím. Její královský vzhled doplňují střevíčky ladící k šatům a odnímatelný diadém s detaily inspirovanými drahokamy. Panenka Barbie™ Dreamtopia princezna s tolika barevnými a fantastickými detaily inspiruje k nekonečnému vyprávění pohádek pro děti od 3 let. Každá se prodává samostatně, podle dostupnosti. Barvy a dekorace se mohou lišit.

Panenky princezny z kolekce Barbie™ Dreamtopia inspirují ke královským dobrodružstvím v duhově zářivé pohádkové módě!
Tato panenka Barbie® princezna má na sobě třpytivý ombré živůtek s květinovými detaily.
Její princeznovská sukně po celé délce má náladový květinový potisk a krásný tylový překryt.
V dlouhých, fantazijně růžových vlasech nosí odnímatelný tyrkysový diadém a její královský vzhled dotvářejí odpovídající boty.
Díky zářivému vzhledu a mnoha fantastickým detailům jsou panenky Barbie™ Dreamtopia princezny skvělým dárkem pro děti od 3 let.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Mattel
Značka Barbie
Druh Dreamtopia