Čarovná zima

0 %
(0 hodnocení)

Jakmile napadne sníh, uloží se celé muminí údolí k dlouhému zimnímu spánku. Spí slečna Ferka, muminkův tatínek i maminka, spí i bambul. Ne však muminek!   Jako první skřítek v dějinách svého rodu se muminek uprostřed zimi probudí a zjistí, že celé údolí je plné neznámých tvorů, o jejichž životě neměl ani tušení. Potká i svou kamarádku malou Miu, která si hodlá sněhu a ledu pořádně užít a muminka okamžitě vtáhne do zimních kouzel a nebezpečí, ať chce či nechce. Zároveň se muminek musí postarat o... Celý popis

Koupit za 245 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Jakmile napadne sníh, uloží se celé muminí údolí k dlouhému zimnímu spánku. Spí slečna Ferka, muminkův tatínek i maminka, spí i bambul. Ne však muminek!
 
Jako první skřítek v dějinách svého rodu se muminek uprostřed zimi probudí a zjistí, že celé údolí je plné neznámých tvorů, o jejichž životě neměl ani tušení. Potká i svou kamarádku malou Miu, která si hodlá sněhu a ledu pořádně užít a muminka okamžitě vtáhne do zimních kouzel a nebezpečí, ať chce či nechce. Zároveň se muminek musí postarat o všechny prapodivné, hladové tvorečky, kteří v muminím domě našli útočiště. Čeká vás další napínavé dobrodružství Tove Janssonové, jejíž muminci okouzlili celý svět.
Zobrazit více

Parametry

Žánr beletrie
Rok vydání 2023
Nakladatelství Argo
Autor Tove Janssonová
Počet stran 136
Výrobce Argo
Vazba vázaná
Jazyk české
Váha 216 gramů
ISBN 978-80-257-4166-5
Zobrazit více parametrů