On je plachý, ona podnikavá, on obrovský a těžkopádný, ona drobná a mrštná. Seznamte se se zubrem Kubou a veverkou Julčou, dvěma kamarády z Bělověžského pralesa. Právě dostali tajemný dopis z Ameriky a vyrážejí na velkou výpravu do divoké přírody. Procestují osm výjimečných národních parků v nejrůznějších koutech naší planety. Od amerického Yellowstonu přes Národní park Severovýchodní Grónsko po indonéský Národní park Komodo. Putují z amazonského deštného pralesa přes africkou poušť až do čínského... Celý popis

Koupit za 412 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

On je plachý, ona podnikavá, on obrovský a těžkopádný, ona drobná a mrštná. Seznamte se se zubrem Kubou a veverkou Julčou, dvěma kamarády z Bělověžského pralesa. Právě dostali tajemný dopis z Ameriky a vyrážejí na velkou výpravu do divoké přírody.

Procestují osm výjimečných národních parků v nejrůznějších koutech naší planety. Od amerického Yellowstonu přes Národní park Severovýchodní Grónsko po indonéský Národní park Komodo. Putují z amazonského deštného pralesa přes africkou poušť až do čínského bambusového lesa, kde potkávají zvířata typická pro danou oblast. Seznámí se s jejich chováním i prostředím, dozví se hromadu zajímavých věcí, a navíc zažijí spoustu dobrodružství.

Pro děti od šesti let.
Zobrazit více

Parametry

Žánr dětské
Rok vydání 2020
Nakladatelství Host
Autor Daniel Mizieliński
Počet stran 124
Výrobce Host
Vazba vázaná
Jazyk české
Váha 1385 gramů
ISBN 978-80-275-0252-3
Zobrazit více parametrů