Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedeností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci! Projděte se zahradou zalitou hřejivými slunečními paprsky, zaposlouchejte se do bzučení včel a osvěžte se u tiše bublajícího potůčku. Seznamte se s marnivou ropuchou či lehkomyslným čmelákem a nechte se okouzlit překvapením, které slunce přichystalo motýlkovi. Knížka pro společné čtení dětí a rodičů. Část textu je přizpůsobena začínajícím čtenářům.... Celý popis

Koupit za 206 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedeností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci! Projděte se zahradou zalitou hřejivými slunečními paprsky, zaposlouchejte se do bzučení včel a osvěžte se u tiše bublajícího potůčku. Seznamte se s marnivou ropuchou či lehkomyslným čmelákem a nechte se okouzlit překvapením, které slunce přichystalo motýlkovi.
Knížka pro společné čtení dětí a rodičů. Část textu je přizpůsobena začínajícím čtenářům. Příběh je doplněný velkým množstvím krásných ilustrací.
Zobrazit více

Parametry

Žánr dětské
Rok vydání 2023
Nakladatelství Fragment
Autor Jana Jakubíčková
Počet stran 64
Výrobce Fragment
Vazba vázaná
Jazyk české
Váha 327 gramů
Zobrazit více parametrů