Představujeme vám naše bavlněné plátno se vzorem Broučci. Tento roztomilý vzor je plný hravých barev a detailů, které si zamilují zejména děti. Broučci přenesou vaše nejmenší do kouzelného světa pohádek a výrobky z tohoto plátna se stanou krásným doplňkem dětských pokojíčků nebo oblečení pro děti. Hustě tkané bavlněné plátno z vysoce kvalitní 100% bavlněné příze o gramáži 125 g/m2. Plátno je vyrobeno z příze tenkými, ale dlouhými vlákny, které zajistí vysokou hustotu, a tedy i vyšší pevnost látky.... Celý popis

Koupit za 143 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Představujeme vám naše bavlněné plátno se vzorem Broučci. Tento roztomilý vzor je plný hravých barev a detailů, které si zamilují zejména děti. Broučci přenesou vaše nejmenší do kouzelného světa pohádek a výrobky z tohoto plátna se stanou krásným doplňkem dětských pokojíčků nebo oblečení pro děti.
Hustě tkané bavlněné plátno z vysoce kvalitní 100% bavlněné příze o gramáži 125 g/m2. Plátno je vyrobeno z příze tenkými, ale dlouhými vlákny, které zajistí vysokou hustotu, a tedy i vyšší pevnost látky. Mercerace (zjemnění) dodává bavlněnému plátnu vyšší pevnost, lesk podobný hedvábí a látka je velmi příjemná na dotek.
Šířka látky je 160 cm. Jemnost příze 20 TEX. Vzor je na látku tištěn precizním digitálním tiskem, který je velmi kvalitní a stálobarevný.
Látka má atest Oeko-tex Standard 100, třída 1 - certifikováno pro děti do 3 let. 
Plátno je pevné, jemné a drží tvar. Z plátna sice neušijete triko, ale skvělé povlečení, polštářky, tašky, zástěry, chňapky, sukně nebo kalhoty ano.
Doporučujeme vyzkoušet zásady údržby nejprve na malém kousku látky. Srážlivost látky je cca 3 - 5 % a tolerance odchylky v požadovaných rozměrech může být až ± 5 %.
Není určeno pro komerční účely.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Darré
Materiál bavlna
Barva Bílá