Dívčí kalhotky Dedoles Hledáte veselé kalhotky, které mají navíc originální potisk? Pak jsou kalhotky slovenské značky Dedoles pro vás to pravé.        Značka Dedoles hledá inspiraci v přírodě i v nás samotných, proto vzory které na kalhotkách naleznete jsou vždy maximálně originální a neotřelé. Navíc si značka zakládá na prvotřídní kvalitě. V kalhotkách se budete cítit v maximálně pohodlně a navíc můžou odrážet kus každého z nás. Kalhotky jsou vyrobeny z příjemného materiálu, mají pohodlnou gumu,... Celý popis

Koupit za 52 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Dívčí kalhotky Dedoles

Hledáte veselé kalhotky, které mají navíc originální potisk? Pak jsou kalhotky slovenské značky Dedoles pro vás to pravé.
      

Značka Dedoles hledá inspiraci v přírodě i v nás samotných, proto vzory které na kalhotkách naleznete jsou vždy maximálně originální a neotřelé. Navíc si značka zakládá na prvotřídní kvalitě. V kalhotkách se budete cítit v maximálně pohodlně a navíc můžou odrážet kus každého z nás. Kalhotky jsou vyrobeny z příjemného materiálu, mají pohodlnou gumu, která je příjemná a nikde se nezařezává.
    
Více se dozvíte níže v klasických informacích o produktu.
Zobrazit více

Parametry

Značka Dedoles
Druh kalhotky
Určení unisex
Funkční ne
Barva modrá