Nejslavnější dobrodružství malého myšáka s velkou osobností Zažijte s legendárním myšákem jeho nejslavnější dobrodružství! Chopte se kormidla parníku Willie, utkejte se po boku statečného krejčíka Mickeyho s obrem, vyzkoušejte si službu u slavného čaroděje nebo vyšplhejte po fazolovém stonku vysoko do oblak. Vydejte se na neobyčejnou cestu s Mickeyho klasickými příběhy, plnými fantazie a dobrodružství, jimiž se malý myšák zapsal do historie.Zažijte s legendárním myšákem jeho nejslavnější dobrodružství!... Celý popis

Koupit za 319 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Nejslavnější dobrodružství malého myšáka s velkou osobností

Zažijte s legendárním myšákem jeho nejslavnější dobrodružství! Chopte se kormidla parníku Willie, utkejte se po boku statečného krejčíka Mickeyho s obrem, vyzkoušejte si službu u slavného čaroděje nebo vyšplhejte po fazolovém stonku vysoko do oblak. Vydejte se na neobyčejnou cestu s Mickeyho klasickými příběhy, plnými fantazie a dobrodružství, jimiž se malý myšák zapsal do historie.Zažijte s legendárním myšákem jeho nejslavnější dobrodružství!
Chopte se kormidla parníku Willie, utkejte se po boku statečného krejčíka Mickeyho s obrem, vyzkoušejte si službu u slavného čaroděje nebo vyšplhejte po fazolovém stonku vysoko do oblak.
Vydejte se na neobyčejnou cestu s Mickeyho klasickými příběhy, plnými fantazie a dobrodružství, jimiž se malý myšák zapsal do historie.
Zobrazit více

Parametry

Žánr dětské
Rok vydání 2018
Nakladatelství Egmont
Autor Walt Disney
Počet stran 196
Výrobce Egmont
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Jazyk české
Váha 849 gramů
ISBN 978-80-252-4425-8
Zobrazit více parametrů