Dračí příběh

0 %
(0 hodnocení)

Kniha dračí příběh pro Vás i pro Vaše starší děti Díky svým dračím průvodcům jsem nachannelovala a ilustrovala příběh z dračího světa. Hlavní hrdinka se dostává do neobyčejného světa těchto úchvatných okřídlených bytostí. Poznává je i sebe ze zcela nového úhlu pohledu. Učí se pracovat s energií, s myslí, s vizualizací. S draky zažívá neobyčejné momenty a vede hluboké rozhovory o životním poslání, dobru a zlu, síle ega či o energii tvoření. Dračí příběh vás přenese do světa moudrých bytostí, kde... Celý popis

Koupit za 441 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Kniha dračí příběh pro Vás i pro Vaše starší děti
Díky svým dračím průvodcům jsem nachannelovala a ilustrovala příběh z dračího světa. Hlavní hrdinka se dostává do neobyčejného světa těchto úchvatných okřídlených bytostí. Poznává je i sebe ze zcela nového úhlu pohledu. Učí se pracovat s energií, s myslí, s vizualizací. S draky zažívá neobyčejné momenty a vede hluboké rozhovory o životním poslání, dobru a zlu, síle ega či o energii tvoření.
Dračí příběh vás přenese do světa moudrých bytostí, kde vás čeká kouzelný příběh, praktické rady a mnoho témat k zamyšlení.
Kniha s 15 ilustracemi o osobnostním růstu s duchovním přesahem je určená především dospělým. Děti ocení ilustrace a základní dějovou linku, nicméně některé rozhovory s draky pro ně mohou být náročné. Proto určení vhodné věkové hranice je velmi individuální dle vyzrálosti jedince.
Poslechněte si ukázku z knihy: "ZDE"
Vlastnosti

Žánr: román, osobní rozvoj
Vydáno: 1/2021
Název: Dračí příběh
Počet stran: 153
Jazyk vydání: český
Autor: Eliška Mabel Morkes a její dračí průvodci
Vazba knihy: pevná / vázaná

ELIŠKA MABEL MORKES
Jsem průvodkyně vnitřních světů. Jde o úžasný prostor, který se skrývá v každém z nás. Toto místo vám ukáže vaše duše, když  si dovolíte vypnout mysl. V místě vnitřního světa na vás čekají osobní světelní průvodci. Jde o úžasné bytosti, kteří nám mohou pomoci. Někdo se zde setkává s anděli či duchovními mistry, jiný se svými blízkými, kteří zemřeli. Pro mě je to nejčastěji místo setkání se zvířecími průvodci.
Osobně díky svému vnitřnímu světu a průvodcům získávám přístup k úžasným informacím a inspiracím, se kterými se s vámi s radostí dělím. Mnozí to nazívají channelingem, pro mě pojem důležitý není. Hlavnější je pro mě obsah sdělení.  Informace se mnohdy týkají způsobu uvažování, jiných pohledů na svět a jejich zákonitosti, dozídám se, jak se mohu dívat na ukálosti ze svého života z pohledu tvůrce a ne oběti. Tyto informace a vize následně dávám do obrazů, poselství, karet, článků blogu a textů knihy.
Miluji proces tvorby, kdy cítím, že jsem napojená na Zdroj a přede mnou vzniká jedinečný obraz či text. V podstatě jsem prostředníkem, který přenáší moudrost vyšších světů do našeho hmotného. K tomu mi pomáhají především dračí průvodci. Skrze jejich vedení vám ukazuji potenciál vaší duše, jenž je možné žít tady na Zemi. Každý z nás se může spojit se svým světelným průvodcem a nechat se vést.
Jsem maminka kouzelné princezny. Jsem šťastná manželka úžasného muže. Jsem kreativec milující život, s věčnou chutí na sobě pracovat a učit se něco nového.
Draci do mého života vstoupili před 12 roky. Tehdy jsem netušila, jak moc mi změní život. Nejprve jsem roky za draky do svého vnitřního světy utíkala, pak přišla doba, kdy jsem měla obavy z následování svých jasných vizí. Dnes jsem vděčná, že jsem překonala strach a naslouchala volání své duše. Draci mě sami vedli k napsání knihy. Nechť je pro vás kniha a energie v ní ukrytá inspirací a motivací pro hlubší poznání sebe i svého životního poslání.
 
 
Zobrazit více

Parametry

Žánr beletrie
Rok vydání 2022
Nakladatelství Vnitřní světy
Autor Eliška Mabel Morkes
Počet stran 200
Výrobce Vnitřní světy
Vazba vázaná
Jazyk české
Váha 372 gramů
ISBN 978-80-11-00475-0
Zobrazit více parametrů