Cigaretové dutinky patří k velmi oblíbenému způsobu jak užívat legální bylinky jako je např. konopí či tabák, bez nutnosti umět balit ručně. Tyto kónické dutinky Elements jsou vyrobeny z extra tenkého rýžového papírku, který byl dodatečně obarven na růžovo a to za pomoci přírodního barviva. Dutinky jsou navíc srolované tzv. na backa (backroll), díky tomu nekouříte žádný zbytečný papír.  Cigaretové dutinky Elements vám přijdou v papírovém balení, takže je lze snadno přenášet. Značka Elements je... Celý popis

Koupit za 44 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Cigaretové dutinky patří k velmi oblíbenému způsobu jak užívat legální bylinky jako je např. konopí či tabák, bez nutnosti umět balit ručně. Tyto kónické dutinky Elements jsou vyrobeny z extra tenkého rýžového papírku, který byl dodatečně obarven na růžovo a to za pomoci přírodního barviva. Dutinky jsou navíc srolované tzv. na backa (backroll), díky tomu nekouříte žádný zbytečný papír. 

Cigaretové dutinky Elements vám přijdou v papírovém balení, takže je lze snadno přenášet. Značka Elements je přidružená značka ke známé RAW, která zásobuje kuřácký svět nejlepšími cigaretovými papírky na světě. 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Elements