Ema už dávno není ta malá holčička a začíná si uvědomovat, že ke Kristiánovi cítí něco víc než kamarádství. A zdá se, že chlapec její city opětuje. Jednoho dne však do jejich třídy přijde nová spolužačka Silvie, divná dívka s tmavě žlutýma očima. Kristián má náhle oči jen pro ni, dokonce oba nosí stejné prstýnky. Čarodějka Aislin okamžitě pochopí, že se jedná o čarovné prsteny lásky, které mají jednoho z dvojice zotročit. Silvie zjevně není tím, kým se zdá být, a Kristiánovi hrozí velké nebezpečí.... Celý popis

Koupit za 224 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Ema už dávno není ta malá holčička a začíná si uvědomovat, že ke Kristiánovi cítí něco víc než kamarádství. A zdá se, že chlapec její city opětuje.

Jednoho dne však do jejich třídy přijde nová spolužačka Silvie, divná dívka s tmavě žlutýma očima. Kristián má náhle oči jen pro ni, dokonce oba nosí stejné prstýnky. Čarodějka Aislin okamžitě pochopí, že se jedná o čarovné prsteny lásky, které mají jednoho z dvojice zotročit.

Silvie zjevně není tím, kým se zdá být, a Kristiánovi hrozí velké nebezpečí. A přestože se na něj Ema zlobí, rozhodne se, že bude o svoji lásku bojovat.Ema je zamilovaná do Kristiána a zdá se, že i on do ní. Nová spolužačka Silvie však chlapce natolik oslní, že má oči jen pro ni. Ema musí o svou lásku bojovat a jednorožec Keira jí jako vždy pomůže.
Zobrazit více

Parametry

Žánr beletrie
Rok vydání 2022
Nakladatelství Bambook
Autor Oldřiška Ciprová
Počet stran 112
Výrobce Bambook
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Jazyk české
Váha 232 gramů
ISBN 978-80-271-3611-7
Zobrazit více parametrů