Zdeněk Folprecht vyměnil ligové kopačky za klávesnici a sepsal pro své syny veselé fotbalové pohádky. A jelikož vyprávění u rozsvícené lampičky v dětském pokojíčku slavilo úspěch, domluvil se na spolupráci s Football Clubem, magazínem pro fotbalovou kulturu, s jehož pomocí vydává pohádky knižně. Co váš čeká? Mnoho napínavých příběhů, například o geniálním míčovém kouzelníkovi Leo Massim a jeho obdivovateli "pavoučkovi" Juliánovi. O sebevědomém lvu Kristiánovi, který se utká s trenérem orangutanem... Celý popis

Koupit za 292 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Zdeněk Folprecht vyměnil ligové kopačky za klávesnici a sepsal pro své syny veselé fotbalové pohádky. A jelikož vyprávění u rozsvícené lampičky v dětském pokojíčku slavilo úspěch, domluvil se na spolupráci s Football Clubem, magazínem pro fotbalovou kulturu, s jehož pomocí vydává pohádky knižně.
Co váš čeká? Mnoho napínavých příběhů, například o geniálním míčovém kouzelníkovi Leo Massim a jeho obdivovateli "pavoučkovi" Juliánovi. O sebevědomém lvu Kristiánovi, který se utká s trenérem orangutanem Pepem. O nervózním brankáři Tomáši Vaclínovi, nebojácné fotbalistce Pavlínce Šťastné či zábavných maskotech na výletě. A víte, kterým fotbalovým klubům fandí Červená Karkulka a Včelka Mája? To vše se dozvíte v knížce, která pobaví nejen děti, ale i jejich rodiče.
Zobrazit více

Parametry

Žánr beletrie
Rok vydání 2023
Nakladatelství NextPage Media
Autor Zdeněk Folprecht
Počet stran 96
Výrobce NextPage Media
Vazba vázaná
Jazyk české
Váha 460 gramů
ISBN 978-80-908787-1-6
Zobrazit více parametrů