Beta Alanin - funkční doplněk, který se hodí před náročným silovým i vytrvalostním tréninkem Beta Alanin obsahuje stejnojmennou neesenciální aminokyselinu, kterou sportovci užívají před tréninkem. V těle se totiž z beta alaninu tvoří karnosin, který souvisí s regulací překyselení svalů tím, že na sebe váže vodíkové ionty pocházející z kyseliny mléčné (laktátu). Tím pomáhá pečovat o sportovní výkon.    Není proto divu, že se na příjem beta alaninu před tréninkem zaměřují zejména sportovci, kteří... Celý popis

Koupit za 169 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Beta Alanin - funkční doplněk, který se hodí před náročným silovým i vytrvalostním tréninkem

Beta Alanin obsahuje stejnojmennou neesenciální aminokyselinu, kterou sportovci užívají před tréninkem. V těle se totiž z beta alaninu tvoří karnosin, který souvisí s regulací překyselení svalů tím, že na sebe váže vodíkové ionty pocházející z kyseliny mléčné (laktátu). Tím pomáhá pečovat o sportovní výkon. 

 

Není proto divu, že se na příjem beta alaninu před tréninkem zaměřují zejména sportovci, kteří mají vysoce intenzivní tréninky. Patří mezi ně sprinteři, crossfiťáci a další siloví sportovci nebo lidé praktikující HIIT. Z jeho benefitů však mohou těžit i vytrvalci, jako jsou například běžci nebo cyklisté, kteří mají tréninky v kopcích a těžkém terénu.

 

 

Beta Alanin a jeho výhody

- funkční předtréninkový doplněk

- obsahuje aminokyselinu beta alanin 

- tvoří se z něj karnosin, který souvisí s regulací překyselení svalů

- ideální před intenzivní sportovní aktivitou

- hodí se i před večerním tréninkem 

- vhodný pro silové i vytrvalostní sportovce 

      

Složení

Beta-alanin, objemové činidlo (mikrokrystalická celulóza), protispékavé činidlo (fosforečnan vápenatý, stearan hořečnatý).

                    

Dávkování 

Užívejte 2 tablety 1 až 2 krát denně, ideálně před tréninkem.

     
Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty
4 tablety

Beta alanin
4000 mg 

    

Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Produkt není určený pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce GymBeam
Počet tablet/kapslí 120
Forma tablety