Kouzelník Harry Potter, po boku svých oddaných přátel, Hermiony Grangerové a Rona Weasleyho, bude opět bojovat neoblomně proti zlu. V bradavické škole kouzel budou trávit již třetí rok. Nový školní rok začíná v podivné atmosféře, kdy mladí čarodějové zjišťují, že z Azkabanského vězení uprchnul vězeň Sirius Black. Školu ohrožují mozkomorové, kteří Harryho nenechávají v klidu. Sirius by měl být údajně nástupcem Lorda Voldemorta. Zda ohrozí Harryho, Hermionu i Rona Peter Pettigrew, zrádce Harryho rodičů,... Celý popis

Koupit za 449 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Kouzelník Harry Potter, po boku svých oddaných přátel, Hermiony Grangerové a Rona Weasleyho, bude opět bojovat neoblomně proti zlu.
V bradavické škole kouzel budou trávit již třetí rok. Nový školní rok začíná v podivné atmosféře, kdy mladí čarodějové zjišťují, že z Azkabanského vězení uprchnul vězeň Sirius Black. Školu ohrožují mozkomorové, kteří Harryho nenechávají v klidu. Sirius by měl být údajně nástupcem Lorda Voldemorta. Zda ohrozí Harryho, Hermionu i Rona Peter Pettigrew, zrádce Harryho rodičů, za kůží Ronovy krysy Prašivky, se teprve uvidí.
Kniha je obohacena krásnými ilustracemi Jima Kaye, držitele ceny Kate Greenawayové.
Autor: J. K. Rowlingová
Překlad: Vladimír Medek
Vhodné pro děti od 9 let
Počet stran: 336
Jazyk: čeština
Vazba: vázaná
Potah: laminovaný přebal
Rozměry: 21 x 24,8 cm
Zobrazit více

Parametry

Žánr fantasy
Rok vydání 2022
Nakladatelství Albatros
Autor J. K. Rowling
Počet stran 336
Výrobce Albatros
Vazba vázaná
Jazyk české
Váha 1138 gramů
ISBN 978-80-00-06831-2
Zobrazit více parametrů