Detailní popis produktu Menstruační kalíšek Lily Cup Kalíšek Lily Cup vyrábí švédská firma Intimina v Číně. Je to měkký a ultra jemný kalíšek z lékařského silikonu. Vyznačuje se svým anatomickým tvarem a dvojitým okrajem proti zpětnému vylití. Pevnější okraj navíc napomáhá správnému rozvinutí kalíšku. Pokud zjistíte, že je pro vás Lily Cup příliš dlouhý, můžete opatrně ustřihnout stopku pod třetí drážkou - jedna drážka na stopce zůstane. Mimo dny menstruace či pro cestování uschovávejte kalíšek... Celý popis

Koupit za 849 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Detailní popis produktu
Menstruační kalíšek Lily Cup
Kalíšek Lily Cup vyrábí švédská firma Intimina v Číně. Je to měkký a ultra jemný kalíšek z lékařského silikonu. Vyznačuje se svým anatomickým tvarem a dvojitým okrajem proti zpětnému vylití. Pevnější okraj navíc napomáhá správnému rozvinutí kalíšku.
Pokud zjistíte, že je pro vás Lily Cup příliš dlouhý, můžete opatrně ustřihnout stopku pod třetí drážkou - jedna drážka na stopce zůstane. Mimo dny menstruace či pro cestování uschovávejte kalíšek do antibakteriálního sáčku, který je součástí balení.
Kalíšek Lily Cup se vyrábí ve dvou velikostech, které se liší rozměry i barevností. Kalíšek Lily Cup velikost B zvolte, pokud jste rodila vaginálně a/nebo pokud máte spíše povolené svalstvo pánevního dna. Kalíšek má průměr 43,5 mm, délku 78 mm a objem 32 ml.
Jak kalíšek Lily Cup zavádět a vyjmout?
Zavádění menstruačního kalíšku si můžete usnadnit pár kapkami lubrikačního gelu Intimina na vodní bázi. Uchopte kalíšek Lily Cup do jedné ruky a prstem druhé ruky promáčkněte jednu stěnu kalíšku, tzv. Punch down sklad. (Kalíšek je ale možné skládat i klasickým C-fold skladem . více informací najdete v článku Sklady menstruačního kalíšku). Takto složený kalíšek vložte dovnitř pochvy, kde se rozvine. Správně zavedený kalíšek by vás neměl nikde tlačit a neměl by také protékat. Kalíšek vylévejte v závislosti na síle vaší menstruace – maximálně však může být zavedený 12 hodin.
Při vyndávání jej zmáčkněte a tím zrušíte případný podtlak. Vyndávání vám usnadní stopka na konci kalíšku. Kalíšek vylijte – vymyjte – a zaveďte znovu.
Zobrazit více

Parametry

Velikost B
Barva růžová
Zakončení stopka
Nádobky na dezinfekci ano
Výrobce Intimina