Formát: CD, Album, Reissue, Remastered Původní vydání: 1981 Žánr: Electronic Styl: Ambient, Synth-pop "Magnetic Fields" (francouzský název: Les Chants Magnétiques) je třetí mainstreamové album Jeana Michela Jarre (jeho páté celkově), které bylo vydáno u Disques Dreyfus 22. května 1981. Jean-Michel André Jarre (* 24. srpna, 1948 v Lyonu, Francie) je legendární francouzský skladatel a hudební tvůrce. Je synem Maurice Jarre, skladatele filmové hudby. Jarre je považován za jednoho z průkopníků stylu... Celý popis

Koupit za 179 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Formát: CD, Album, Reissue, Remastered
Původní vydání: 1981
Žánr: Electronic
Styl: Ambient, Synth-pop
"Magnetic Fields" (francouzský název: Les Chants Magnétiques) je třetí mainstreamové album Jeana Michela Jarre (jeho páté celkově), které bylo vydáno u Disques Dreyfus 22. května 1981.
Jean-Michel André Jarre (* 24. srpna, 1948 v Lyonu, Francie) je legendární francouzský skladatel a hudební tvůrce. Je synem Maurice Jarre, skladatele filmové hudby. Jarre je považován za jednoho z průkopníků stylu New Age s důrazem na elektronickou charakteristiku skladeb, kde hrají roli především klávesové nástroje. Specializuje se též na okázalé inscenace velkolepých venkovních koncertů své hudby, plných laserových efektů a ohňostrojů, spojujících hudbu s architektonickým prostředím.
Art Direction [Visuel Art Director] – Thierry Ardisson
Composed By, Producer, Recorded By, Mixed By – Jean Michel Jarre
Cover – Rémy Magron
Liner Notes – Phil Alexander
Recorded By [Assisted By], Mixed By [Assisted By] – Patrick Foulon, Pierre Mourey
Recorded By, Mixed By – Jean-Pierre Janniaud
Remastered By – Dave Dadwater
Zobrazit více

Parametry

Interpret Jean Michel Jarre
Typ nosiče CD