Kreativní sada pro malé výtvarníky omalovánky + vodové barvy (vodovky) a štětec s motivem Medvídka Pů od Disney. Obsahuje 20 kreseb s motivy Medvídka Pú k vybarvení. Rozvíjí dětskou fantazii a přispívá k rozvoji dítěte. Hezký dárek pro samostatnou tvořivost i společnou aktivitu s dětmi. Medvídek Pú také Michal Pú, P. P. (Přítel Prasátkův), S. K. (Soudruh Králíčkův), O. S. T. (Objevitel Severní Točny), I. U. a N. O. (Ijáčkův Utěšitel a Nálezce Ocasu) - je roztomilý dobrosrdečný skromný medvěd "s... Celý popis

Koupit za 110 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Kreativní sada pro malé výtvarníky omalovánky + vodové barvy (vodovky) a štětec s motivem Medvídka Pů od Disney.

Obsahuje 20 kreseb s motivy Medvídka Pú k vybarvení. Rozvíjí dětskou fantazii a přispívá k rozvoji dítěte. Hezký dárek pro samostatnou tvořivost i společnou aktivitu s dětmi.

Medvídek Pú také Michal Pú, P. P. (Přítel Prasátkův), S. K. (Soudruh Králíčkův), O. S. T. (Objevitel Severní Točny), I. U. a N. O. (Ijáčkův Utěšitel a Nálezce Ocasu) - je roztomilý dobrosrdečný skromný medvěd "s malým rozoumkem", který rád skládá písničky (tedy také poeta Stokorcového lesa) a je stále dobře naladěn. Je kdykoliv ochoten pomoci ostatním v nesnázích (záchrana Prasátka při povodni) a občas mívá tak nečekané nápady, že překvapí i sám sebe. Má velmi rád med a také "dát si něco menšího". A s tím souvisí i přepočítávání hrníčků s medem.

Omalovánky jsou velmi oblíbené u všech kluků a holčiček. Děti při kreslení mohou zapojit svou fantazii a vykreslovat obrázky podle předlohy uvnitř nebo vymalovat obrázek podle svých představ.

Rozměry dětské hračky (š v h) 21,8 x 29,8 x 1,2cm

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Počet stran: 0

Cena je uvedena za 1 balení hračky

Hračka je vhodná pro děti od 3 let
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Jiří Models