Nápaditá kniha obsahuje čtyři projekty pro práci s dětmi v mateřské škole. Najdete v ní úryvky z literárních textů doplněné hrami, pohybovými činnostmi, jednoduchým tvořením, tematickými básničkami a známými písničkami, náměty k rozhovorům s dětmi o daném tématu i činnostmi pro rozvoj jemné motoriky. Knihu doplňují pracovní listy k jednotlivým kapitolám, které najdete v závěru publikace. Autorka také projekty doplnila řadou ilustračních fotografií. Miroslava Baxová je učitelkou mateřské školy.... Celý popis

Koupit za 192 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Nápaditá kniha obsahuje čtyři projekty pro práci s dětmi v mateřské škole. Najdete v ní úryvky z literárních textů doplněné hrami, pohybovými činnostmi, jednoduchým tvořením, tematickými básničkami a známými písničkami, náměty k rozhovorům s dětmi o daném tématu i činnostmi pro rozvoj jemné motoriky. Knihu doplňují pracovní listy k jednotlivým kapitolám, které najdete v závěru publikace. Autorka také projekty doplnila řadou ilustračních fotografií.

Miroslava Baxová je učitelkou mateřské školy. Řadu let se věnovala loutkovému divadlu. V Portále vydala dvě velmi úspěšné knihy, Aby nás to spolu bavilo celý rok a Hrajeme si, nezlobíme, o světě pak leccos víme. Publikuje také v časopise Informatorium 3–8.
Zobrazit více

Parametry

Žánr naučné
Rok vydání 2022
Nakladatelství Portál
Autor Miroslava Baxová
Počet stran 112
Výrobce Portál
Vazba brožovaná
Jazyk české
Váha 316 gramů
ISBN 978-80-2621-962-0
Zobrazit více parametrů