Souborné vydání oblíbené tetralogie francouzského romanopisce Daniela Pennaca, která nám důvěrně připomíná Sempého Mikulášovy patálie. V roce 2015 ze znalostí reálií knihy soutěžilo vybraných 140 škol v Souboji čtenářů. Kamo je nejslavnější dětský román plný fantazie a dobrodružství kluků z prvního ročníku lycea. V Meandru postupně vyšly Kamo – nápad století, Kamo a já, Kamo – Agentura Babylon a Kamův útěk. Za svá díla získal Pennac celou řadu ocenění. Je mimo jiné autorem nejznámější obsáhlé... Celý popis

Koupit za 898 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Souborné vydání oblíbené tetralogie francouzského romanopisce Daniela Pennaca, která nám důvěrně připomíná Sempého Mikulášovy patálie.

V roce 2015 ze znalostí reálií knihy soutěžilo vybraných 140 škol v Souboji čtenářů.

Kamo je nejslavnější dětský román plný fantazie a dobrodružství kluků z prvního ročníku lycea. V Meandru postupně vyšly Kamo – nápad století, Kamo a já, Kamo – Agentura Babylon a Kamův útěk. Za svá díla získal Pennac celou řadu ocenění. Je mimo jiné autorem nejznámější obsáhlé knižní eseje o tom, proč děti dnes už vůbec nečtou a jak s nimi číst - Jako román.

Vtipné kresby v Kamovi jsou od mladého malíře Tadeáše Kotrby.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Daniel Pennac
Autor Žíla Vojtěch
Jazyk česky