Musherský set Yedoo je praktický lehký a odolný proti povětrnostním vlivům. Hliníkovou objímku s pozinkovanými šrouby doplňuje pevná pružina. Ta je vyrobena z nerezového drátu a upravena speciální technologií, která jí zaručuje vynikající tvarovou stabilitu. Musherský set na koloběžku je určen nejen pro sportovní mushery, ale také pro všechny majitele psů, kteří chtějí spojit venčení svých miláčků s jízdou na koloběžce. Set zabezpečuje, aby se vodítko nedostalo do předního kola. Tažná šňůra (vodítko)... Celý popis

Koupit za 549 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Musherský set Yedoo je praktický lehký a odolný proti povětrnostním vlivům. Hliníkovou objímku s pozinkovanými šrouby doplňuje pevná pružina. Ta je vyrobena z nerezového drátu a upravena speciální technologií, která jí zaručuje vynikající tvarovou stabilitu.
Musherský set na koloběžku je určen nejen pro sportovní mushery, ale také pro všechny majitele psů, kteří chtějí spojit venčení svých miláčků s jízdou na koloběžce. Set zabezpečuje, aby se vodítko nedostalo do předního kola.
Tažná šňůra (vodítko) ani postroj nejsou součástí balení. Doporučujeme zakoupit kvalitní krátký postroj a minimálně 2 metry dlouhou tažnou šňůru s odpružením, která rovnoměrně rozkládá tah a šetří tak psí záda.

POUŽITÍ: pouze pro koloběžky s představcem o průměru 25,4mm!
 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Kostka
Barva černé