Kouzelná třída v zoo

95 %
(11 hodnocení)

Kam se tentokrát kouzelná třída vypraví? Z hodiny prvouky rovnou do zoo! Když poznávat zvířátka, tak naživo. Vílí učitelka se přece nebude spoléhat jenom na učebnice, a tak se neposední prvňáci sami zaletí přesvědčit, že chobotnice nemá chobot a že slon má sílu… no jako slon. Tajný výlet za zvířátky bude trochu dobrodružný, trochu poučný, ale hlavně veselý a kouzelný. Přestože je kniha zařazena do edice Čtení pro prvňáčky, může ji číst kdokoliv, bez ohledu na věk. Napínavý děj bude jistě obrovskou... Celý popis

Koupit za 184 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Kam se tentokrát kouzelná třída vypraví? Z hodiny prvouky rovnou do zoo! Když poznávat zvířátka, tak naživo. Vílí učitelka se přece nebude spoléhat jenom na učebnice, a tak se neposední prvňáci sami zaletí přesvědčit, že chobotnice nemá chobot a že slon má sílu… no jako slon. Tajný výlet za zvířátky bude trochu dobrodružný, trochu poučný, ale hlavně veselý a kouzelný.
Přestože je kniha zařazena do edice Čtení pro prvňáčky, může ji číst kdokoliv, bez ohledu na věk. Napínavý děj bude jistě obrovskou motivací k samostatnému čtení. Svůj půvab knize dodávají i nádherné, dějově bohaté obrázky pana Drahomíra Trsťana. Autor: Pospíšilová Zuzana, Trsťan Drahomír. Formát / stran: 17×22 cm, 80 stran. Pro děti od 6 let.
Zobrazit více

Parametry

Žánr beletrie
Rok vydání 2019
Nakladatelství Bambook
Autor Zuzana Pospíšilová
Počet stran 80
Výrobce Bambook
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Jazyk české
Váha 270 gramů
ISBN 978-80-271-2572-2
Zobrazit více parametrů