Medium:CD - Žánr: Pohádka Námět: Zdeněk Miler, Hana Doskočilová Text: Hana Doskočilová Text písně: Ondřej Suchý Vypráví: Marek Eben Účinkuje: Anička Slováčková Stopáž: 51:54 Krteček výtvarníka a režiséra animovaných filmů Zdeňka Milera vítězí ve všech mediích. Po úspěchu animovaných filmů se nyní Krteček zabydlil i na zvukových nosičích, mimo jiné také zásluhou skvělé interpretace Marka Ebena. Již po třetí si můžeme poslechnout jeho vřelý, laskavý dialog s dětským představitelem Krtečka, umocněným... Celý popis

Koupit za 69 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Medium:CD - Žánr: Pohádka
Námět: Zdeněk Miler, Hana Doskočilová
Text: Hana Doskočilová
Text písně: Ondřej Suchý
Vypráví: Marek Eben
Účinkuje: Anička Slováčková
Stopáž: 51:54

Krteček výtvarníka a režiséra animovaných filmů Zdeňka Milera vítězí ve všech mediích. Po úspěchu animovaných filmů se nyní Krteček zabydlil i na zvukových nosičích, mimo jiné také zásluhou skvělé interpretace Marka Ebena. Již po třetí si můžeme poslechnout jeho vřelý, laskavý dialog s dětským představitelem Krtečka, umocněným zde písničkami textaře Ondřeje Suchého, které zhudebnil Jiří Strohner.

Tentokrát si Eben s Krtečkem vyprávějí o tom, jak Krtek zachránil orla. Ptačí mládě tehdy vypadlo z hnízda anebýt Krtečka, asi by se utopilo v rozvodněné řece. Krteček mládě vychová, jako by bylo jeho dítětem. Spolu si pak oba uspořádají krásný výlet do oblak a zazpívají si při něm písničky o létání, nebo o velké vodě.
Zobrazit více

Parametry

Jazyk český
Autor Hana Doskočilová
Pro děti ano