BIO Bylinné bezlepkové krekry AIP - Dobromysl, pažitka 100 g, Květomluva Krekry jsou vyrobeny ve spolupráci s Lucií Podolovou, která je certifikovaná AIP koučka. Co je to AIP, neboli Autoimunitní protokol a proč ho využít se dočtete v našem článku. Zdravé krekry můžete vyzkoušet místo pečiva k pomazánkám:   řepová pomazánka,  mrkvová pomazánka,  tuňáková pomazánka, turecká vejce,  řepný nehummus či  veganská čočková pomazánka.  Nebo také jako zdravé pohoštění pro návštěvu. Balíček krekrů oceníte... Celý popis

Koupit za 72 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

BIO Bylinné bezlepkové krekry AIP - Dobromysl, pažitka 100 g, Květomluva
Krekry jsou vyrobeny ve spolupráci s Lucií Podolovou, která je certifikovaná AIP koučka. Co je to AIP, neboli Autoimunitní protokol a proč ho využít se dočtete v našem článku.
Zdravé krekry můžete vyzkoušet místo pečiva k pomazánkám:  

řepová pomazánka, 
mrkvová pomazánka, 
tuňáková pomazánka,
turecká vejce, 
řepný nehummus či 
veganská čočková pomazánka. 

Nebo také jako zdravé pohoštění pro návštěvu. Balíček krekrů oceníte také při cestování, mají dlouhou trvanlivost a dobře se skladují.
Bezlepkové krekry bez alergenů
Krekry jsou vhodné pro nejrůznější diety jako paleo, AIP protokol, při eliminaci lepku, mléka, vajec či ořechů. Složení krekrů: manioková mouka, italský extra panenský olivový olej, protizánětlivé bylinky a zelenina, nic víc. Čisté složení bez kompromisů, plné protizánětlivých látek.
Ruční výroba AIP krekrů
Celá výroba je přizpůsobená tomu, aby co nejméně poškozovala životní prostředí a pokud je to aspoň trošku možné, aby přírodu obohacovala a rozvíjela. Ve výrobcích používají jen ty nejkvalitnější suroviny a mnoho věcí se snaží v Květomluvě dělat jinak a lépe, než je obvyklé.
Květomluva – poklady z Bílých Karpat
Naslouchání přírodě, maximální kvalita, poctivost a 100% malá ruční výroba, nové nápady i tradice, odpovědnost k lidem i k přírodě – to jsou Fryzelkovi z Květomluvy. Všechny byliny a některá zelenina jsou v certifikované BIO kvalitě a pochází z jihu Valašska z nejsevernější oblasti CHKO Bílé Karpaty. 
Složení bezlepkových krekrů dobromysl, pažitka
BIO maniokový kořen,  BIO extra virgin olivový olej, BIO kokos, kypřící prášek – vinný kámen, himalájská sůl, BIO lahůdkové droždí, BIO pažitka čínská, BIO dobromysl, BIO česnek, BIO cibule, BIO kurkuma
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: 

energetická hodnota: 2.183 KJ / 521 kcal,
tuky: 30 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 11 g, 
sacharidy: 61 g, z toho cukry: 1,5 g, 
bílkoviny: 2,3 g, 
sůl: 1,6 g.

Obsah balení: 100 g
Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě bez přímého slunce.
Výrobce: KVĚTOMLUVA s.r.o., Vlachovice 406, 763 24, Česká Republika, IČO: 107 26 926
Min. trvanlivost: 3/24 či delší
Zobrazit více

Parametry

Hmotnost 110 g