Proč koupit tuto publikaci? - Představení zoologických zahrad i dalších míst se zvířaty - Aktuální praktické informace - Mapky - Krásné fotografie - Rady a tipy od profíků   Více o knize Kde můžete při dobré kávě pozorovat dravé pirani, které zvíře je považováno za nejkrásnější a kde ho lze spatřit? Co všechno si prohlédneme v naší nejstarší zoologické zahradě kromě bílých tygrů, a jak taková šelma loví? Kde žije nejvíce zvířat známých z filmů a televizních seriálů? Které zvíře pomáhá proti... Celý popis

Koupit za 122 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Proč koupit tuto publikaci?

- Představení zoologických zahrad i dalších míst se zvířaty

- Aktuální praktické informace

- Mapky

- Krásné fotografie

- Rady a tipy od profíků

 

Více o knize

Kde můžete při dobré kávě pozorovat dravé pirani, které zvíře je považováno za nejkrásnější a kde ho lze spatřit? Co všechno si prohlédneme v naší nejstarší zoologické zahradě kromě bílých tygrů, a jak taková šelma loví? Kde žije nejvíce zvířat známých z filmů a televizních seriálů? Které zvíře pomáhá proti zlým duchům či co to je medový strom. Víte, že u nás jsou i zoologické zahrady specializované na papoušky, krokodýly či lamy? Že můžete prožít nezapomenutelné chvíle v motýlím domě?

Na všechny tyto otázky a mnoho dalších najdete odpověď v publikaci Malý špalíček výletů - Za zvířaty nejen do zoo. Představuje se v ní 52 (a řada dalších jako vedlejší cíle) míst, kde se lze potkat se zvířaty – hlavně v zoologických zahradách, ale také v zookoutcích, akváriích, na pozorovacích místech u výběhů apod. Nechybí zajímavosti o životě a zvycích chovaných zvířat. U každého výletu je soubor praktických informací (otevírací doba, čas na prohlídku, kontakt, občerstvení a další služby – např. zoovláček, dětská hřiště, krmení, kontaktní zoo, případně upozornění na obtížnost prohlídkové trasy).

Díky skončení platnosti slevových kupónů v knížce můžete mít tuto jedinečnou publikaci s velikou slevou! 

 

Rady a tipy od profíků

Nakladatelství Soukup & David vzniklo již v roce 1992 a postupně se vypracovalo na jedničku na poli turistických průvodců po České republice. Jejich knížky jsou takřka povinnou výbavou každého, kdo alespoň občas vyrazí na výlet - do přírody, na hrad nebo jen tak s dětmi či kamarády. Načerpáte v nich nepřeberné množství tipů a inspirací. Velikým benefitem je i fakt, že autoři vše prochodili a poznali na vlastní kůži.  

 

 

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Soukup & David
Země/oblast Česká republika
Autor Petr Ludvík,Vladimír Soukup
Jazyk česky
Nakladatelství S & D Nakladatelství