Probuď mini kouzelný svět přátel z celé Equestrie! Sada "My Little Pony Mini World Magic" je malou scénou rozkošných postaviček inspirovaných sérií "My Little Pony: pověz svůj příběh". Tato sada "Křišťálová klíčenka" je dodávána s roztomilou figurkou princezny Pipp Petals, která je velká přibližně 3cm. Dodává se s příslušenstvím s motivem popových hvězd, včetně zvukového systému, mikrofonu a mazlíčka Cloudpuff! Vše je uloženo v přenosném pouzdře s klíčenkou pro zábavu na cestách. BALENÍ OBSAHUJE:... Celý popis

Koupit za 139 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Probuď mini kouzelný svět přátel z celé Equestrie!

Sada "My Little Pony Mini World Magic" je malou scénou rozkošných postaviček inspirovaných sérií "My Little Pony: pověz svůj příběh".

Tato sada "Křišťálová klíčenka" je dodávána s roztomilou figurkou princezny Pipp Petals, která je velká přibližně 3cm. Dodává se s příslušenstvím s motivem popových hvězd, včetně zvukového systému, mikrofonu a mazlíčka Cloudpuff!

Vše je uloženo v přenosném pouzdře s klíčenkou pro zábavu na cestách.

BALENÍ OBSAHUJE: mini svět ve tvaru krystalu (s připínáním), mini figurku Pipp Petal, mini figurku mazlíčka Cloudpuffa, aršík s nálepkami a 6 doplňků pro Pipp a jejího mazlíčka

HLEDEJTE DALŠÍ MINI SVĚTY: Propojte další herní sady Mini World Magic, aby si děti mohly vybudovat celý svět Equestria (Každá se prodává samostatně. V závislosti na dostupnosti.)

VAROVÁNÍ: NEBEZPEČÍ UDUŠENÍ - Malé části. Není určeno pro děti do 3 let.
Doporučený věk: 5+
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Hasbro