Toto mýdlo je především určené pro zvlášť jemnou dětskou pokožku a citlivou pleť. Je obohacené o ricinový olej, mandlový olej a bambucké máslo; doplněné o esenciální olej z heřmánku. I proto lze říci, že se jedná o naše "nejvymazlenější" mýdlo, které splňuje ta nejpřísnější kritéria.   Mateřídouška úzkolistá a dobromysl obecná - tyto bylinky jsou velmi častou přísadou do koupelí, protože posilují celý organismus; velmi dobře se jejich účinky projevují u slabých dětí. Olej z mateřídoušky a dobromysli... Celý popis

Koupit za 139 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Toto mýdlo je především určené pro zvlášť jemnou dětskou pokožku a citlivou pleť. Je obohacené o ricinový olej, mandlový olej a bambucké máslo; doplněné o esenciální olej z heřmánku. I proto lze říci, že se jedná o naše "nejvymazlenější" mýdlo, které splňuje ta nejpřísnější kritéria.

 

Mateřídouška úzkolistá a dobromysl obecná - tyto bylinky jsou velmi častou přísadou do koupelí, protože posilují celý organismus; velmi dobře se jejich účinky projevují u slabých dětí. Olej z mateřídoušky a dobromysli nachází použití i při chřadnutí svalů, při revmatismu a  kožních onemocněních.

 

Vůně: jemná čistá květinová. Heřmánek aromaterapeuticky pomáhá uklidnit žaludeční obtíže, bolesti svalů a revmatické bolesti, ulevuje přetíženým nervům a duši. Je výborný při nadýmání dětí. S přírodními esenciálními oleji Eoné.

 

Hmotnost: před zráním minimálně 80 g

 

Ingredients: Aqua, Sodium Olivate (Thymus Serpillum Flower Extrakt, Origanum Vulgare Flower Extrakt), Sodium Cocoate, Sodium Sweet Almondate, Sodium Castorate, Sodium Shea Butterate, Argania Spinosa Kernel Oil, Citrus Grandis Seed Extract, Glycerin, Anthemis Nobilis Flower Extrakt, Simmondsia Chinensis Seed Oil

 

Byliny získáváme samosběrem v CHKO České středohoří. Bez palmového oleje.
Zobrazit více

Parametry

Konzistence tuhá
Hmotnost 90 g
Antibakteriální ne
Abrazivní ne
Výrobce Mýdlárna Koukol
Černé ne
Geraniové ne
Určení unisex
Čisticí ano
Hydratační ano
Zjemňující ano
S přírodními složkami ano
S přírodními oleji ano
Bez parabenů ano
Bez parfemace ano
Bez silikonů ano
Bez barviv ano
Bez alkoholu ano
S vitamíny ne
Bez sulfátů ano
S kyselinou salicylovou ne
Dezinfekční ne
Přírodní ano
Olivové ne
Na ruce ne
Zobrazit více parametrů