Roblox je úžasná a fantastická země, která láká všechny milovníky počítačových her. Právě zde máte možnost představovat si a vtělovat se do různých postav. Svět Robloxu není jen zábava, ale také učení. Je to místo, kde si rozšíříte obzory a strávíte čas ve společnosti 3D postaviček. Nerf Sharkbite SHRK 500 je opravdový namakaný stroj! Vystřelovač je šikovný a v režimu jedné rány střílí daleko. Sharkbite SHRK 500 je vybaven nádržkou na vodu, která se velmi pohodlně plní. Naplňte ji otevřením jejího... Celý popis

Koupit za 673 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Roblox je úžasná a fantastická země, která láká všechny milovníky počítačových her. Právě zde máte možnost představovat si a vtělovat se do různých postav. Svět Robloxu není jen zábava, ale také učení. Je to místo, kde si rozšíříte obzory a strávíte čas ve společnosti 3D postaviček.

Nerf Sharkbite SHRK 500 je opravdový namakaný stroj! Vystřelovač je šikovný a v režimu jedné rány střílí daleko. Sharkbite SHRK 500 je vybaven nádržkou na vodu, která se velmi pohodlně plní. Naplňte ji otevřením jejího horního víka, zavřete uzávěr a poté pohybem rukojeti dopředu a dozadu vyšlete na protivníka záplavy proudu vody.

Hlavní vlastnosti odpalovače:

Inspirováno hrou Roblox,
praktický a snadno použitelný,
snadné plnění nádrže.
Věk: 8+
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Hasbro