Autor : Kevin Hearne, Popis : Al MacBharrais je jen jeden. Ačkoli i ostatní Skotové mohou mít dramatické kníry a zálibu v luxusních koktejlech, Al má jedinečný talent: Je mistrem inkoustové a pečetní magie. V jeho nadaných rukou dokáže papír a pero vyvolat podivuhodná kouzla. Al však není tak docela sám – je součástí celosvětové sítě agentů, kteří využívají své schopnosti k ochraně světa před zlomyslnými bohy a podivnými příšerami. Když tedy v Austrálii za zlověstných okolností zmizí kolega... Celý popis

Koupit za 319 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Autor : Kevin Hearne, Popis :
Al MacBharrais je jen jeden. Ačkoli i ostatní Skotové mohou mít dramatické kníry a zálibu v luxusních koktejlech, Al má jedinečný talent: Je mistrem inkoustové a pečetní magie. V jeho nadaných rukou dokáže papír a pero vyvolat podivuhodná kouzla.

Al však není tak docela sám – je součástí celosvětové sítě agentů, kteří využívají své schopnosti k ochraně světa před zlomyslnými bohy a podivnými příšerami. Když tedy v Austrálii za zlověstných okolností zmizí kolega agent, Al opustí útulné hospůdky a kavárny v Glasgow a vydá se do Dandenong Ranges ve Victorii, aby záhadu vyřešil.

Jenže na stopě jeho kolegy se začnou znepokojivou rychlostí vršit mrtvoly…
Druh sortimentu : Kniha, Název : Papír a krev Příběh ze světa Železného druida 2, Jazyk : Čeština, Počet stran : 336
Zobrazit více

Parametry

Žánr fantasy
Rok vydání 2022
Nakladatelství Laser
Autor Kevin Hearne
Počet stran 336
Výrobce Laser
Vazba brožovaná
Jazyk české
Váha 272 gramů
ISBN 978-80-242-8437-8
Zobrazit více parametrů