Moderní cestovní dýmka Shishabucks, Cloud Micro Double Black s nadčasovým a praktickým designem. Všechny její části se vejdou do akrylové základny, jde tedy o velmi lehkou a skladnou záležitost, která vás bude věrně provázet na všech vašich cestách. Součástí balení je praktická cestovní taška, neobsahuje ale HMS a korunku. Hmotnist: 2.5kg Rozměry: 18 x 15 x 15 cm Čištění: horká voda + štětka. Nedoporučuje se dýmku čistit čistícími prostředky. Při použití chemie se můžou poškodit dekorativní prvky... Celý popis

Koupit za 5 190 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Moderní cestovní dýmka Shishabucks, Cloud Micro Double Black s nadčasovým a praktickým designem. Všechny její části se vejdou do akrylové základny, jde tedy o velmi lehkou a skladnou záležitost, která vás bude věrně provázet na všech vašich cestách. Součástí balení je praktická cestovní taška, neobsahuje ale HMS a korunku.

Hmotnist: 2.5kg
Rozměry: 18 x 15 x 15 cm

Čištění: horká voda + štětka.
Nedoporučuje se dýmku čistit čistícími prostředky. Při použití chemie se můžou poškodit dekorativní prvky nebo můžou zůstat barevné fleky na různých částech dýmky.

Fotka může být ilustrační.

Vodní dýmka není jen zařízení na kouření tabáku nebo aromatických směsí, je to celá kultura, která spojuje lidi ze všeho světa. Byla vynalezena v Indii v roce 1775. Od té doby se ukázala jako jedna z nejpopulárnějších zábav a způsobu relaxace.

Kouření vodní dýmky není jen proces. Je to způsob sociální interakce, který lidem umožňuje se stýkat, uvolňovat se a užívat si nádherné vůně a chutě.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Shishabucks
Výška 20 cm
Barva černé
Značka Shishabucks
Počet vývodů na hadice 1
Spojení vázy s tělem těsněním