Nejvýraznější osobnost současné české fotografie života, Jaroslav Kučera, přichází u příležitosti svého osobního jubilea s projektem překvapivě zaměřeným nikoliv na svoje pověstné ´lidi na společenském okraji´, ale na svět zdánlivých předmětných banalit, které nás obklopují. A jejichž výpověď o dnešku je stejně silná, ba mnohdy silnější, než když je v hledáčku kamery fyzicky sám člověk. Zvlášť když fotograf spojuje snímky do dvojic, jejichž mistrné konfrontace navozují pocit vzrušujícího tajemna... Celý popis

Koupit za 293 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Nejvýraznější osobnost současné české fotografie života, Jaroslav Kučera, přichází u příležitosti svého osobního jubilea s projektem překvapivě zaměřeným nikoliv na svoje pověstné ´lidi na společenském okraji´, ale na svět zdánlivých předmětných banalit, které nás obklopují. A jejichž výpověď o dnešku je stejně silná, ba mnohdy silnější, než když je v hledáčku kamery fyzicky sám člověk.
Zvlášť když fotograf spojuje snímky do dvojic, jejichž mistrné konfrontace navozují pocit vzrušujícího tajemna - skryté krásy světa lidí. Jde o jakýsi silně magický surbanalismus - dobrodružství prožitku nejobyčejnější každodenní reality.
Zobrazit více

Parametry

Žánr beletrie
Rok vydání 2017
Nakladatelství Jakura - Jaroslav Kučera
Autor Daniela Mrázková
Počet stran 96
Výrobce Jakura
Vazba pevná
Jazyk české
Váha 820 gramů
ISBN 978-80-906532-1-4
Zobrazit více parametrů