Interaktivní dětskáhudební podložka se zvířátky a čísly poskytne každému malému dítěti spoustu zábavy. Měkká podložka s čísly a zvířátky umožní vašemu dítěti poznávat zvuky, zvířata a učit se čísla. Chytrá hudební podložka podporuje pohyb a kreativní hru dítěte. Všechna zvířata a čísla na podložce dítě aktivuje pod tlakem. Stačí, když batole rukou nebo nohou stiskne příslušný obrázek nebo zvíře, a pak uslyší zvuk přizpůsobený obrázku. Tato vynikající hudebně-pohybová hra vám umožní hrát na melodie,... Celý popis

Koupit za 450 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Interaktivní dětskáhudební podložka se zvířátky a čísly poskytne každému malému dítěti spoustu zábavy. Měkká podložka s čísly a zvířátky umožní vašemu dítěti poznávat zvuky, zvířata a učit se čísla. Chytrá hudební podložka podporuje pohyb a kreativní hru dítěte. Všechna zvířata a čísla na podložce dítě aktivuje pod tlakem. Stačí, když batole rukou nebo nohou stiskne příslušný obrázek nebo zvíře, a pak uslyší zvuk přizpůsobený obrázku.
Tato vynikající hudebně-pohybová hra vám umožní hrát na melodie, které jste sami složili.

Jak můžete hrát na podložce?
- na žlutém reproduktoru je vypínač
- tlačítka ztlumení/hlasitosti
- červené tlačítko - vypínač
- růžové tlačítko - demo - přehrává veselé melodie
- oranžové tlačítko - nota - naučte se hrát
- fialová nota - jednotlivé zvuky
- mikrofon - nahrává přehrávané melodie na klávesy
- modré tlačítko - přehrává nahrané melodie, zvuky
- barevná tlačítka s čísly přehrávají řadu
- zvířátka - pes, žába, opice, lev, pták, slon, ovce - vydávají vlastní zvuky
- stisknutím daného zvířátka reproduktor vysloví jeho jméno v angličtině. angličtina

Rozměry podložky:
- 109 x 36 x 2,5 cm
Napájení:
- 3 x 1,5 V AA (nejsou součástí balení)

Hudební podložka je skvělou volbou pro každé dítě, které začíná lézt, chodit.
Hra s podložkou pro hudební výchovu je vždy nesmírně kreativní a rozvíjející. Stimuluje smysly, podněcuje představivost, rozvíjí hmat a sluch a učí zvuky vydávané zvířaty. Interaktivní vzdělávací podložka je skvělým nápadem pro rozvoj zábavy s rodiči - při hře s dítětem můžete vytvořit úžasný příběh o hudebních dobrodružstvích zvířat. Hračka je zabalena v barevném obalu a je ideální jako dárek. Obchod Jokomisiada nabízí široký sortiment interaktivních hudebních hraček pro malé děti.
 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Jokomisiada