Tuto jednolůžkovou nafukovací matraci Bestway 67223 lze pomocí vestavěné nožní pumpy nafouknout do výšky 28 cm, takže je pohodlnější než běžná nafukovací matrace. Toto pohodlné nafukovací lůžko s pevnou konstrukcí z vinylových prstencových výztuh je ideální pro kempování. Voděodolný sametový povrch zabraňuje sklouzávání prostěradla a je pohodlný při ležení. Tato lehká nafukovací matrace o délce 185 cm vám zajistí skvělý spánek v kempu. Nafukovací postel má také zabudovaný pohodlný polštář. Vzduchové... Celý popis

Koupit za 1 179 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Tuto jednolůžkovou nafukovací matraci Bestway 67223 lze pomocí vestavěné nožní pumpy nafouknout do výšky 28 cm, takže je pohodlnější než běžná nafukovací matrace.

Toto pohodlné nafukovací lůžko s pevnou konstrukcí z vinylových prstencových výztuh je ideální pro kempování. Voděodolný sametový povrch zabraňuje sklouzávání prostěradla a je pohodlný při ležení. Tato lehká nafukovací matrace o délce 185 cm vám zajistí skvělý spánek v kempu. Nafukovací postel má také zabudovaný pohodlný polštář.

Vzduchové lůžko lze rychle nafouknout a vyfouknout pomocí zabudované nožní pumpy. Pokud ji právě nepoužíváte, dá se snadno složit a uskladnit nebo přepravovat.

- Barva: námořnická modrá
- Rozměry: 185 x 76 x 28 cm (D x Š x V)
- Pevné vinylové prstencové výztuhy
- S vestavěnou nožní pumpou
- Lze použít uvnitř i venku
- Bestway číslo položky: 67223
- Materiál: PVC: 100%
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Zahrada-XL