Tento vysoce kvalitní kotec s výběhem poskytne vašim malým zvířátkům, zejména kuřatům, útulné a pohodlné místo, kde mohou bezpečně pobývat. Pletivová konstrukce z ocelových drátů pomáhá předcházet neplechám a nečekaným nehodám. Navíc vám umožní kuřata neustále sledovat a zajistí v kleci volné proudění čerstvého vzduchu. Kurník tvoří vysoce kvalitní rám z masivního borového dřeva, je proto pevný, bezpečný a vydrží dlouhá léta používání. Střecha chrání obyvatele před deštěm a v útulném domečku se... Celý popis

Koupit za 3 838 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Tento vysoce kvalitní kotec s výběhem poskytne vašim malým zvířátkům, zejména kuřatům, útulné a pohodlné místo, kde mohou bezpečně pobývat.

Pletivová konstrukce z ocelových drátů pomáhá předcházet neplechám a nečekaným nehodám. Navíc vám umožní kuřata neustále sledovat a zajistí v kleci volné proudění čerstvého vzduchu. Kurník tvoří vysoce kvalitní rám z masivního borového dřeva, je proto pevný, bezpečný a vydrží dlouhá léta používání. Střecha chrání obyvatele před deštěm a v útulném domečku se krásně vyspí. Ze spodního do horního patra vede rampa, po které mohou zvířata snadno vyšplhat nahoru. Výsuvné dno klece usnadňuje její čištění. Dvířka lze jednoduše zavřít a zajistit zasouvacími západkami.

Sestavení dřevěného kurníku je snadné.

- Materiál: masivní borové dřevo (neošetřené), práškově lakovaný ocelový drát
- Celkové rozměry: 178 x 67 x 92 cm (D x H x V)
- Vnitřní rozměry: 145 x 58 x 90 cm (D x H x V)
- Rozměry kukaně: 61 x 21 x 37 cm (Š x H x V)
- Rozměry dna: 68 x 61 cm (Š x V)
- Rozměry dvířek: 34,5 x 60 cm (Š x V)
- Rozměry okna: 36 x 28 cm (Š x V)
- Střecha potažená voděodolnou tkaninou (100% polyester)
- Neklouzavý žebřík pro snadný přístup do horního patra
- S výsuvným dnem pro snadné čištění
- Vhodné pro kuřata
Zobrazit více

Parametry

Výrobce zahrada-XL
Materiál dřevěné