Tento všestranný úložný organizér je navržen tak, aby co nejlépe využil omezený prostor a uspokojil vaše různé úložné potřeby. - Praktický materiál: Úložný organizér je vyroben z PP plastových panelů, které jsou voděodolné a vyžadují nízkou údržbu. - Pevná a stabilní struktura: Ocelové rámy zajišťují pevnost a stabilitu. - Uživatelsky přívětivý design: Vzhledem k lehké konstrukci lze organizér sestavit podle vašich představ pomocí přiloženého dřevěného kladiva. Když se nepoužívá, panely se dají... Celý popis

Koupit za 810 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Tento všestranný úložný organizér je navržen tak, aby co nejlépe využil omezený prostor a uspokojil vaše různé úložné potřeby.

- Praktický materiál: Úložný organizér je vyroben z PP plastových panelů, které jsou voděodolné a vyžadují nízkou údržbu.
- Pevná a stabilní struktura: Ocelové rámy zajišťují pevnost a stabilitu.
- Uživatelsky přívětivý design: Vzhledem k lehké konstrukci lze organizér sestavit podle vašich představ pomocí přiloženého dřevěného kladiva. Když se nepoužívá, panely se dají snadno rozpojit a stohovat, abyste ušetřili místo.
- Dostatek úložného prostoru: Tento plastový regál obsahuje 6 modulárních kostek. Úložný prostor vám umožní přehledně si uspořádat své věci.
- Široké použití: S velkým úložným prostorem a jednoduchým designem je úložný regál vynikajícím úložným řešením pro váš domov, na kolej či do kanceláře.

Poznámka:

- Maximální nosnost každé kostky je 10 kg.

- Barva: černá
- Materiál: PP (polypropylen), ocel
- Celkové rozměry: 94,5 x 31,5 x 93 cm (D x Š x V)
- Rozměry každého panelu: 30 x 30 cm (D x Š)
- Maximální nosnost každé kostky: 10 kg
- Snadné čištění
- 6 kostek pro skladování
- Maximální nosnost (na sedák): 110 kg
- Montáž nutná: ano
- Balení obsahuje:
- 24x panel
- 28x konektor
- 1x dřevěné kladivo
- 1x návod
Zobrazit více

Parametry

Výrobce zahradaXL