Tato dřevěná fontána je vynikajícím doplňkem na dvorek, terasu a zahradu, který z vašeho domova vytvoří jedinečnou krajinu. - Prvotřídní materiál: Masivní jedlové dřevo je krásný přírodní materiál. Při vystavení vlhkosti nevysychá ani se nekroutí. - Praktické elektrické čerpadlo: Zabudované vodní čerpadlo posílá vodu zpět nahoru a vytváří tak účinnou cirkulaci vody, takže nemusíte ručně doplňovat novou vodu. Pomocí přepínače na čerpadle můžete také nastavit sílu proudu vody. - Dekorativní funkce:... Celý popis

Koupit za 1 593 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Tato dřevěná fontána je vynikajícím doplňkem na dvorek, terasu a zahradu, který z vašeho domova vytvoří jedinečnou krajinu.

- Prvotřídní materiál: Masivní jedlové dřevo je krásný přírodní materiál. Při vystavení vlhkosti nevysychá ani se nekroutí.
- Praktické elektrické čerpadlo: Zabudované vodní čerpadlo posílá vodu zpět nahoru a vytváří tak účinnou cirkulaci vody, takže nemusíte ručně doplňovat novou vodu. Pomocí přepínače na čerpadle můžete také nastavit sílu proudu vody.
- Dekorativní funkce: Proudící voda vytváří povznášející vizuální a akustické prostředí, které na vaší zahradě navozuje rustikální a elegantní atmosféru. Kaskádová fontána navíc přiláká na zahradu menší živočichy, jako jsou ptáci a veverky.
- Stabilní a robustní rám: Dřevěný rám zahradní fontány zajišťuje mimořádnou pevnost a stabilitu.

Je dobré vědět:

- Aby byla montáž co nejjednodušší, je každý výrobek dodáván s návodem.

- Materiál: masivní jedlové dřevo s povrchovou úpravou opálením
- Materiál vložky vědra: polypropylen
- Vnější rozměry: 28 x 28 x 34,5 cm (D x Š x V)
- Rozměry vědra: 27 x 16 cm (průměr x V)
- Napětí: AC 220–240 V, 50 Hz
- Výkon: 6 W
- S čerpadlem
- Balení obsahuje:
- 1x vodní fontána
- 1x čerpadlo
Zobrazit více