Knížka pro maminky a tvořivé děti. Na hřbetě reality přináší hravou fantazii, slovem provázený soubor humorných pohádek a situačních básniček. Pohádkový tatínek svou pěstitelskou péčí o zahradu dětství osazuje vlastními dětmi pohádky, komunikuje s dětmi, a tak vzniká interaktivní knížka. Pro maminky navíc ochucená stroužky emocí. Interaktivním způsobem psaná knížka se odlišuje od běžné produkce hned několika rysy: Podprahovým poselstvím čtenářům nabízí doteky inspirace a tvořivého ducha, motivaci... Celý popis

Koupit za 193 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Knížka pro maminky a tvořivé děti. Na hřbetě reality přináší hravou fantazii, slovem provázený soubor humorných pohádek a situačních básniček. Pohádkový tatínek svou pěstitelskou péčí o zahradu dětství osazuje vlastními dětmi pohádky, komunikuje s dětmi, a tak vzniká interaktivní knížka. Pro maminky navíc ochucená stroužky emocí.
Interaktivním způsobem psaná knížka se odlišuje od běžné produkce hned několika rysy: Podprahovým poselstvím čtenářům nabízí doteky inspirace a tvořivého ducha, motivaci k výuce českého jazyka, nabídku k osobnímu rozvoji a poučení.
Doporučeno pro děti od deseti let. Knížku si oblíbí také dospělí čtenáři bez omezení věku, především pak maminky zvědavé na pohádkového tatínka.; Další informace: autor: Michal Dunda, počet stran: 132, rok vydání: 2013, vazba: , ISBN: 9788090484054, EAN: 9788090484054, kategorie: Pro děti a mládež.
Zobrazit více

Parametry

Žánr dětské
Rok vydání 2013
Autor Michal Dunda
Počet stran 132
Výrobce Dukase
Vazba vázaná
Jazyk české
Váha 380 gramů
ISBN 978-80904840-5-4
Zobrazit více parametrů