Chcete zjistit, jak se nadobro vyhnout stresu? To se v této knize nedočtete. Stresu se totiž úplně vyhnout nelze. Můžeme jej ale přijmout, a dokonce ho transformovat ke svému prospěchu. Žijeme v náročné době i společnosti – v éře dlouhodobého osobního, globálního a existenčního stresu. Chronický stres ovlivňuje náš spánek a může urychlit biologické stárnutí – dostává se doslova do našich buněk! K přežití a prosperitě proto potřebujeme robustnější myšlení a odlišné nástroje než naši předci. Musíme... Celý popis

Koupit za 305 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Chcete zjistit, jak se nadobro vyhnout stresu? To se v této knize nedočtete. Stresu se totiž úplně vyhnout nelze. Můžeme jej ale přijmout, a dokonce ho transformovat ke svému prospěchu.

Žijeme v náročné době i společnosti – v éře dlouhodobého osobního, globálního a existenčního stresu. Chronický stres ovlivňuje náš spánek a může urychlit biologické stárnutí – dostává se doslova do našich buněk!

K přežití a prosperitě proto potřebujeme robustnější myšlení a odlišné nástroje než naši předci. Musíme aktualizovat své zažité postupy a do svého každodenního chování začlenit nové zvyky.
Zobrazit více

Parametry

Žánr naučné
Rok vydání 2024
Nakladatelství Jan Melvil publishing
Autor Elissa Epel
Počet stran 260
Výrobce Jan Melvil publishing
Vazba brožovaná
Jazyk české
Váha 398 gramů
ISBN 978-80-7555-206-8
Zobrazit více parametrů