Bing Slonice Sula

100 %
(1 hodnocení)

Bing králík Sula královna víl 24 cm Maskot Sula byla vytvořena společností  Golden Bear, která je vysoce ceněna pro své vysoce kvalitní výrobky. Je založen na vzdělávacím animovaném seriálu s názvem Bing určeném pro nejmenší děti. Vypráví příběh titulního králíka Binga, jeho opatrovníka Flopa a jejich přátel. Králíček Bing je zvídavý tříletý kluk, který zažívá dobrodružství připomínající každodenní život dětí podobného věku; jeho nejlepší kamarádkou je Sula. Maskot Sula je vyroben z měkkého, na... Celý popis

Koupit za 609 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Bing králík Sula královna víl 24 cm
Maskot Sula byla vytvořena společností  Golden Bear, která je vysoce ceněna pro své vysoce kvalitní výrobky. Je založen na vzdělávacím animovaném seriálu s názvem Bing určeném pro nejmenší děti. Vypráví příběh titulního králíka Binga, jeho opatrovníka Flopa a jejich přátel. Králíček Bing je zvídavý tříletý kluk, který zažívá dobrodružství připomínající každodenní život dětí podobného věku; jeho nejlepší kamarádkou je Sula.

Maskot Sula je vyroben z měkkého, na dotek příjemného plyše. Oči a obličej maskota byly na materiál vyšity, takže nemá žádné nebezpečné části ani ostré hrany. Sula má světle hnědou barvu a je oblečena do svých charakteristických růžových šatů a džínsových šortek (oblečení je součástí maskota, nelze je sundat). V tomto vydání má Sula třpytivá křídla, na hlavě svítící diadém a v ruce drží hůlku s hvězdou.

Maskotse jistě rychle stane jedním z nejoblíbenějších plyšáků vašeho děťátka. Díky měkkému, na dotek příjemnému materiálu a vyšívanému obličeji je medvídek /span> bezpečný pro děti ode dne jejich narození.

- hračka bez věkového omezení výška maskota: přibl.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Orbico
Série Bing
Velikost 28 cm
Druh zvířátka králícči
Věk od 2 let
Typ postavičky
Určení pro kluky a holky
Druh postavičky královny
Zobrazit více parametrů