Vytvořte si doma romantickou atmosféru s těmito mlhavě růžových rustikálními válcovými svíčkami Shine od značky Bolsius! Tato základní barva nádherně ladí se všemi ostatními barvami z kolekce značky Bolsius. Kolekce svíček Shine je inspirována barvami a texturami z přírody a vyrábí se bez palmového oleje nebo živočišného tuku. K jejich výrobě se používá rostlinný vosk z Evropy a bavlněný knot, aby se potěšilo nejen oko, ale i planeta! Svíčky krásně hoří bez sazí a kouře. Doba hoření každé svíčky... Celý popis

Koupit za 709 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Vytvořte si doma romantickou atmosféru s těmito mlhavě růžových rustikálními válcovými svíčkami Shine od značky Bolsius!

Tato základní barva nádherně ladí se všemi ostatními barvami z kolekce značky Bolsius. Kolekce svíček Shine je inspirována barvami a texturami z přírody a vyrábí se bez palmového oleje nebo živočišného tuku. K jejich výrobě se používá rostlinný vosk z Evropy a bavlněný knot, aby se potěšilo nejen oko, ale i planeta! Svíčky krásně hoří bez sazí a kouře. Doba hoření každé svíčky je 60 hodin.

Balení obsahuje 4 válcových svíček.

- Barva: mlhavě růžová
- Materiál: parafín
- Rozměry: 6,8 x 13 cm (prům. x V)
- Doba hoření (každý kus): 60 hodin
- Hoří bez kouře
- Bez živočišného tuku
- Balení obsahuje 4 válcových svíček
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Bolsius
Barva bílé