Podrobnosti o produktu EUR0392480 Slabikář neučí žáky pouze číst, ale už od prvních okamžiků vytváří vztah k psanému textu a literatuře obecně. Klade důraz na analyticko-syntetickou metodu, na jejímž základě děti vyvozují a čtou první písmena a slabiky. Pomáhá žákům rozvíjet zrakové a sluchové vnímání, procvičovat schopnost vyjadřování. Učivo je probíráno hravou a zábavnou formou. Básničky, pestré úkoly a moderní design podporují motivaci a kreativitu žáků. Výukové texty doprovázejí barevné ilustrace.... Celý popis

Koupit za 129 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Podrobnosti o produktu EUR0392480 Slabikář neučí žáky pouze číst, ale už od prvních okamžiků vytváří vztah k psanému textu a literatuře obecně. Klade důraz na analyticko-syntetickou metodu, na jejímž základě děti vyvozují a čtou první písmena a slabiky. Pomáhá žákům rozvíjet zrakové a sluchové vnímání, procvičovat schopnost vyjadřování. Učivo je probíráno hravou a zábavnou formou. Básničky, pestré úkoly a moderní design podporují motivaci a kreativitu žáků. Výukové texty doprovázejí barevné ilustrace.

Součástí slabikáře je vložený pamětní list u příležitosti pasování na čtenáře. Moment, kdy si jej žáček vyplní, si zapamatuje, protože se mu otevře nový svět vědění na celý život.
Zobrazit více

Parametry

Autor Věra JEŽKOVÁ
Nakladatelství TakTik
Rok vydání 2020
Vydavatel TAKTIK
Výrobce TAKTIK
Počet stran 132