Druhá z trojice bohatě ilustrovaných knih pro děti od 7 let od známých autorů fantastických příběhů (mj. slavných Kronik Světakraje). Jejich trilogie je plná fantazie, magie a samozřejmě půvabných ilustrací Chrise Riddella. Osvědčení autoři fantastických příběhů (mj. slavných Kronik Světakraje) se tentokrát zaměřili na menší čtenáře. Jejich trojice knih, z níž každá má svého statečného hrdinu zažívajícího dobrodružství v dalekém, předalekém kouzelném světě, je plná fantazie, magie a samozřejmě... Celý popis

Koupit za 236 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Druhá z trojice bohatě ilustrovaných knih pro děti od 7 let od známých autorů fantastických příběhů (mj. slavných Kronik Světakraje). Jejich trilogie je plná fantazie, magie a samozřejmě půvabných ilustrací Chrise Riddella.
Osvědčení autoři fantastických příběhů (mj. slavných Kronik Světakraje) se tentokrát zaměřili na menší čtenáře. Jejich trojice knih, z níž každá má svého statečného hrdinu zažívajícího dobrodružství v dalekém, předalekém kouzelném světě, je plná fantazie, magie a samozřejmě půvabných ilustrací Chrise Riddella.
Seznamte se s Hugem, který pochází ze země sněžných obrů! Zahleďte se s ním na tisíce jiskřivých odlesků náměstí Světlušek! Žasněte nad úžasnými příběhy jeho obyvatel a odhalte tajemství jednouché kočky!
Zobrazit více

Parametry

Žánr beletrie
Rok vydání 2008
Nakladatelství Argo
Autor Paul Stewart
Počet stran 274
Výrobce Argo
Vazba pevná
Jazyk české
Váha 405 gramů
ISBN 978-80-257-0026-6
Zobrazit více parametrů