Kelímek na sterilizaci menstruačního kalíšku Pokud hledáte způsob, jak snadno a diskrétně vyčistit a/nebo sterilizovat váš kalíšek na cestách, pak tento sterilizační skládací kelímek je perfektní! Má univerzální velikost. Použijte jej, když kempujete, cestujete nebo také v kanceláři, ve škole... Pro rychlé opláchnutí použijte vodu nebo vodu a mýdlo nebo si kalíšek sterilizujte pomocí mikrovlnné trouby. Sterilizační kelímek můžete mít vždy po ruce, protože se snadno složí, takže se vejde i do malé... Celý popis

Koupit za 349 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Kelímek na sterilizaci menstruačního kalíšku
Pokud hledáte způsob, jak snadno a diskrétně vyčistit a/nebo sterilizovat váš kalíšek na cestách, pak tento sterilizační skládací kelímek je perfektní! Má univerzální velikost. Použijte jej, když kempujete, cestujete nebo také v kanceláři, ve škole... Pro rychlé opláchnutí použijte vodu nebo vodu a mýdlo nebo si kalíšek sterilizujte pomocí mikrovlnné trouby.
Sterilizační kelímek můžete mít vždy po ruce, protože se snadno složí, takže se vejde i do malé kabelky nebo do kapsy.
Použití:

Kelímek můžete použít pro opláchnutí kalíšku - například na veřejných záchodech. Naplníte kelímek vodou u umyvadla a vezmete si ho sebou do kabinky.
Do kelímku můžete dát i mycí gel na kalíšek. Přidejte vodu a mýdlo a protřepejte, prstem přidržujte víčko. Opláchněte kalíšek čistou vodou a použijte jej znovu.
Použijte kelímek pro sterilizaci kalíšku v mikrovlnné troubě. Vložte kalíšek a trochu vody do kelímku. Nasaďte víko, ale ujistěte se, že je necháte trochu otevřené, aby se mohla odpařit pára. Mikrovlnnou troubu použijte po dobu 3-5 minut.

Značka Intimina
Misí švédské značky Intimina je péče o nejintimnější potřeby ženy. Nabízí velmi komplexní sortiment pro ženy ve všech fázích jejich života. „Abychom si byli jistí, že je každý výrobek naší značky zdravotně nezávadný, na vše dohlíží a vše konzultujeme s naším lékařským sborem. Naše výrobky jsou vyvíjeny podle nejvyšších mezinárodních norem kvality a bezpečnosti, respektují a udržují zdraví žen a přirozenou rovnováhu.“
Značka Intimina vyrábí menstruační kalíšky a pomůcku pro procvičování svalů pánevního dna KegelSmart.
Zobrazit více

Parametry

Barva růžová
Nádobky na dezinfekci ano
Výrobce Intimina