Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána, který má možnost obstarat vše potřebné a práce může zvesela začít. Naši hrdinové nejsou žádní svatouškové a nepatří ani mezi hvězdy zvířecí říše. Bydlí na okraji města mezi starými ohradami, autodílnou a velkou skládkou. V tomto světě jim bystrá hlava a ostrý jazyk rozhodně nejsou na škodu. Během příběhu, kde Arny s kamarády musí při stavbě auta překonávat tisíce nečekaných... Celý popis

Koupit za 244 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána, který má možnost obstarat vše potřebné a práce může zvesela začít. Naši hrdinové nejsou žádní svatouškové a nepatří ani mezi hvězdy zvířecí říše. Bydlí na okraji města mezi starými ohradami, autodílnou a velkou skládkou. V tomto světě jim bystrá hlava a ostrý jazyk rozhodně nejsou na škodu. Během příběhu, kde Arny s kamarády musí při stavbě auta překonávat tisíce nečekaných překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil. Z knihy je možné pochopit princip motoru, spojky, brzd, rozdělovače a mnoho dalších věcí.

Informace o knize

- Vázaná

- 60 stran

- Rozměry: 23 x 22 cm

- Ilustrace: Martin Sodomka

Skibiho knihovnička

Ahoj, vítám tě do své nové knihovničky, do které jsem pro tebe vybral jen ty opravdu nejpovedenější knížky, které by ti určitě neměly uniknout. Ručím za ně svou medvědí tlapou. S každou z nich se můžeš stulit doma do křesílka a ponořit se do podivuhodných příběhů na jejích stránkách. Můžeš si vybrat tu, která tě okouzlí na první pohled. Anebo tu, která sice vypadá příliš tlustá nebo tenká nebo snad příliš obyčejná. Jedno ti můžu slíbit – každá má své tajemství, které stojí za to objevit.

Hezké čtení přeje

medvídek Skibi
Zobrazit více

Parametry

Žánr dětské
Rok vydání 2012
Autor Martin Sodomka
Počet stran 60
Výrobce MS studio
Vazba Pevná bez přebalu matná
Jazyk české
Váha 465 gramů
ISBN 978-80-905207-0-7
Zobrazit více parametrů