K2 VELOR PRO 1 l

100 %
(1 hodnocení)

je jedinečný, pohodlný a připravený ihned k použití - nevyžaduje žádnou předchozí přípravu. Nemusíte vynakládat energii na jeho ředění, stačí rovnou začít pracovat. Speciálně navržený k odstranění nečistot z látkového čalounění a koberečků. Moderní receptura produktu má absolutní výkon v čištění nečistot a zároveň je zcela bezpečná pro čištěné povrchy. Účinně odstraňuje skvrny a nečistoty. Navíc nevyžaduje oplachování, čímž se minimalizuje riziko promáčení podhledu. Nemá negativní vliv na barvu... Celý popis

Koupit za 110 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

je jedinečný, pohodlný a připravený ihned k použití - nevyžaduje žádnou předchozí přípravu. Nemusíte vynakládat energii na jeho ředění, stačí rovnou začít pracovat. Speciálně navržený k odstranění nečistot z látkového čalounění a koberečků.
Moderní receptura produktu má absolutní výkon v čištění nečistot a zároveň je zcela bezpečná pro čištěné povrchy. Účinně odstraňuje skvrny a nečistoty. Navíc nevyžaduje oplachování, čímž se minimalizuje riziko promáčení podhledu. Nemá negativní vliv na barvu a strukturu čištěného materiálu.
Návod k použití:

Vysajte povrch.
Nastříkejte na očištěný povrch nebo naneste přípravek na štětec nebo mikrovlákno.
Otřete nebo vydrhněte vyčištěnou vložku.
Osušte čistým mikrovláknem.
.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce K2
Objem 1000 ml
Hmotnost 1000 g