Mattel Trolls Chenille

0 %
(0 hodnocení)

Kloubová panenka Chenille z kolekce Trolls: Band Together. Fanoušci Trollů si mohou vytvořit vlastní příběhy s panenkami inspirovanými oblíbenými postavičkami z filmu Trollové. Panenky z této kolekce mají odnímatelné šaty v pestrých barvách, krásné vlasy a kloubové tělo. Panenky se prodávají samostatně v závislosti na dostupnosti. Barvy a vzhled výrobku se mohou lišit. Panenka Chenille má modré vlásky. Je oblečena do krásných růžových šatů. Panenka má odnímatelné šaty v pestrých barvách. Chenille... Celý popis

Koupit za 379 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Kloubová panenka Chenille z kolekce Trolls: Band Together.

Fanoušci Trollů si mohou vytvořit vlastní příběhy s panenkami inspirovanými oblíbenými postavičkami z filmu Trollové. Panenky z této kolekce mají odnímatelné šaty v pestrých barvách, krásné vlasy a kloubové tělo. Panenky se prodávají samostatně v závislosti na dostupnosti. Barvy a vzhled výrobku se mohou lišit.

Panenka Chenille má modré vlásky. Je oblečena do krásných růžových šatů. Panenka má odnímatelné šaty v pestrých barvách. Chenille má krásné modré vlasy a kloubové tělo. Ve vlasech má doplněk ve tvaru korunky. Skvělý dárek pro každého fanouška DreamWorks Trolls.

Trollové jsou vždy veselí a šťastní skřítkové, kteří nejvíce ze všeho milují hudbu, tanec a zpěv. Jedinou vážnější starost na světě jim dělají Bergeni. Ti si totiž myslí, že můžou být šťastní jedině tehdy, pokud budou mít Trolla v žaludku.

Rozměry balení (š v h): 9 x 16,5 x 5,5cm
Materiál: plast, textil

Cena je uvedena za 1 kus hračky
Hračka je vhodná pro děti od 3 let
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Mattel
Věk od 3 let
Značka Mattel