Müsli, na kterém si pochutnají velcí i malí, připravíte snadno. Stačí směs nasypat do misky a zalít horkou vodou, mlékem nebo přidat jogurt. A zdravou snídani máte raz dva hotovou! Kdo je Adam Ondra? Český lezec a čtyřnásobný mistr světa, který se už ve svých 12ti letech zařadil mezi 10 nejlepších světových lezců na obtížnost. Přes deset let je v čele žebříčku skalních lezců a média z celého světa mu jednoduše říkají: “Česká senzace sportovního lezení.” Ano, jeho müsli prostě chcete ochutnat!... Celý popis

Koupit za 219 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Müsli, na kterém si pochutnají velcí i malí, připravíte snadno. Stačí směs nasypat do misky a zalít horkou vodou, mlékem nebo přidat jogurt. A zdravou snídani máte raz dva hotovou!

Kdo je Adam Ondra? Český lezec a čtyřnásobný mistr světa, který se už ve svých 12ti letech zařadil mezi 10 nejlepších světových lezců na obtížnost. Přes deset let je v čele žebříčku skalních lezců a média z celého světa mu jednoduše říkají: “Česká senzace sportovního lezení.” Ano, jeho müsli prostě chcete ochutnat!
Skladování
Aby vám müsli vydrželo co nejdéle, skladujte ho v suchu a chraňte před teplem.
Aktivní látky

- Ovesné vločky - dodají pořádnou dávku energie, obsahují spoustu vlákniny, stejně jako celou řadu vitamínů a minerálů.
- Lískové oříšky - obsahují spoustu mědi a manganu, železa, hořčíku, vápníku a vitamínu E.
- Hořká čokoláda - kvalitní hořká čokoláda je bohatá na antioxidanty, minerály a dokonce pomáhá snižovat cholesterol.
Složení

- Ovesné vločky bez lepku 25 %
- Pražené lískové ořechy 18 %
- Proteinová čokoláda 18 % (hořká čokoláda 67 % (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin;, přírodní vanilkové aroma), CFM instantní syrovátkový proteinový koncentrát 33 %; v hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 58 %)
- Syrovátkové crispies 15 %
- Sójové vločky 14 %
- Čokoládové hobliny hořké 10 % (cukr, kakaová hmota 44 %, kakaové máslo 6 %, emulgátor: sójový lecitin; přírodní vanilkové aroma)

Může obsahovat stopy lepku, jiných skořápkových plodů, arašídů a sezamu. Může obsahovat části skořápek.

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Mixit
Hmotnost 450 g